Teoria i pràctica del pa amb tomàquet

70 SUCULENTES RECEPTES

Autor: Pomés, Leopoldo

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Teoria i pràctica del pa amb tomàquet

Teoria i pràctica del pa amb tomàquet

18,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
TUSQUETS
Publicación:
05/04/2016
Colección:
Fuera de Colección
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d'un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó …

En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d'un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també duna incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d'un plat tan senzill que, en mans d'un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses.

«En l'aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba)

Leer más

Más libros de Pomés, Leopoldo

Más información del libro

Teoria i pràctica del pa amb tomàquet

Editorial:
TUSQUETS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9066-252-6
EAN:
9788490662526
Nº páginas:
160
Colección:
Fuera de Colección
Lengua:
CATALAN
Alto:
205 mm
Ancho:
145 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Lepoldo Pomés va néixer a Barcelona el 1931. Fotògraf autodidacte, el 1955 va fer la seva primera exposició, a les Galerías Layetanas de Barcelona, i va obtenir el reconeixement dels membres de Dau al Set. El 1958, arran de la seva participació en lAnuari de la Fotografía Española, va aconseguir el reconeixement internacional. A poc a poc, però, es va decantar cap a la producció audiovisual en publicitat, i el 1961 va fundar Studio Pomés. El seus treballs com a creatiu i fotògraf publicitari, amb anuncis tan coneguts com els de la dona a cavall del brandi Terry o els de les bombolles Freixenet, que va obtenir el Primer Premi de Publicitat a la Biennal de Venècia i al Festival de Cannes, van causar un fort impacte social. Va dirigir, juntament amb Víctor Sagi, lespectacle de lobertura de la Copa Mundial de Futbol del 1982 i va participar en la creació de la campanya dimatge de la candidatura de Barcelona per a lorganització dels Jocs Olímpics del 1992. Ha estat guardonat amb la Medalla dOr al Mèrit Artístic de lAjuntament de Barcelona, el Premi dArts Plàstiques de la Generalitat de Catalunya el 1998 i amb la Creu de Sant Jordi el 1999. El 2018 va rebre el Premio Nacional de Fotografía .

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar